Lidt om SundMad

Her kan du finde information om SundMad

Hvem er vi?

Vi har begge gennem mange år haft interesse for menneskers sundhed og miljøbevidsthed. Vi har på forskellig vis arbejdet professionelt med økologi, råvarekvalitet, ernæring, madlavning og opskriftsudvikling .

I 1994 udgav vi ”Det økologiske køkken”, som siden er udkommet i flere oplag. Grundlaget for denne e-kogebog er hentet derfra, men revideret kraftigt med nye opskrifter og kalorieberegninger.

Merete Broksø

Jeg er uddannet ernærings-og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium i København.

På Slagteriskolen i Roskilde har jeg undervist unge og voksne i bl.a. ernæring og sundhed, økologi og tilberedning af måltider og diæter.

Desuden har jeg arbejdet som konsulent for Danske Slagterier med opskrifts-og produktudvikling.

Jeg har været forbrugerkonsulent og foredragsholder om mad, ernæring og  sundhed, senest også fungeret som selvstændig slankekonsulent.

Asta Rasmussen

Sund og lækker mad sat ind i en ramme af interesse for menneskers sundhed og sociale velfærd, for miljøbevidsthed, og for ordentlige forhold for dyr, er noget af det der driver mig.

Igennem hele mit liv har jeg på forskellig vis arbejdet med mennesker, sundhed og miljø. Mit arbejde som folkeskolelærer, kostvejleder, kommunalpolitiker, kogebogsforfatter og en kort periode som økologisk landbruger, har overbevist mig om, at bevidst arbejde med de emner har stor betydning for menneskers fysiske og mentale sundhed.

Uddannet ernærings- og husholdningsøkonom fra Ankerhus.

 Læreruddannelse fra Holbæk seminarium.

Kontakt SundMad

Ønsker du at kontakte SundMad kan du bruge kontaktformen herunder. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.
Bemærk at alle felter skal udfyldes inklusive det lille spam filter til højre.

Kontakt SundMad

10 + 14 =